Image

Gizlilik Politikası GİZLİLİĞİNİZİ KORUMAYA ÖNEM VERİYORUZ

Bu Politika, hakkınızda verilerin toplanmasıyla sonuçlanabilecek süreç türlerini belirtir. Bu web sitesini kullanmanız bize bazı bilgileri toplama hakkını verir.

Veri denetleyicisi kimdir?

Slimstock.com/tr’nin veri denetleyicisi Slimstock Türkiye’dir. Bu web sitesinde bir kayıt formunun sunulduğu durumlarda, veri denetleyicisi, fiili teklife veya veri toplamanın amacına bağlı olarak değişebilir, ancak her durumda bireysel kayıt formunun gizlilik bildiriminde görüntülenir. Daha fazla ayrıntı için lütfen info.tr@slimstock.com ile iletişime geçin.

Slimstock kişisel verilerimle ne yapar?

Slimstock, Kişisel Verileri yalnızca bu Gizlilik Bildiriminde belirtildiği şekilde işleyecektir.

1) Slimstock, kişisel verilerinizi ne kadar süreyle işleyecektir?

Slimstock, Kişisel Verilerinizi yasaların izin verdiği şekilde veya sizin izniniz altında işlediği ve kullandığı durumlarda, Slimstock, Kişisel Verilerinizi yalnızca aşağıda belirtilen amaçların yerine getirilmesi için gerekli olduğu sürece veya siz onayınızı geri çekene kadar veya örneğin Slimstock’un izin verdiği durumlarda saklayacaktır. Slimstock’un Kişisel Verilerinizi kullanmasına itiraz edene kadar Kişisel Verilerinizi kullanmaya yönelik meşru bir menfaat.

Bununla birlikte, Slimstock’un Kişisel Verilerinizi zorunlu yasalarca daha uzun süre saklamasının gerekli olduğu veya Slimstock’un yasal iddialarda bulunması veya bu iddialara karşı savunma yapması için Kişisel Verilerinizin gerekli olduğu durumlarda, Slimstock Kişisel Verilerinizi ilgili saklama süresinin sonuna kadar veya söz konusu iddialar karara bağlandı.

2) Haklarınız nelerdir?

Slimstock’un sizinle ilgili hangi Kişisel Verileri işlediği ve bu Kişisel Verilerin düzeltilmesi veya silinmesi hakkında istediğiniz zaman bilgi talep edebilirsiniz. Ancak Slimstock, Kişisel Verilerinizi yalnızca yasal bir zorunluluk veya Slimstock’un bunları muhafaza etme hakkı yoksa silebilir.

Slimstock, Kişisel Verilerinizi izninize dayanarak veya sizinle bir sözleşme yapmak için kullanırsa, Slimstock’a sağlamış olduğunuz Kişisel Verilerin bir kopyasını ayrıca talep edebilirsiniz. Bu durumda lütfen info.tr@slimstock adresine bir e-posta gönderin. .com ve isteğinizin hangi bilgi veya işleme faaliyetleriyle ilgili olduğunu ve bu bilgileri hangi biçimde istediğinizi ve bunun başka bir alıcıya gönderilmesini isteyip istemediğinizi belirtin.

Ayrıca, aşağıdaki durumlardan herhangi birinin geçerli olması durumunda Slimstock’un kişisel verilerinizin daha fazla işlenmesini kısıtlamasını talep edebilirsiniz: Slimstock’un hakkınızda sahip olduğu Kişisel Verilerin yanlış olduğunu belirtirseniz, Slimstock’un Kişisel Verilerinizi işlemesi için yasal bir dayanak yoktur ve bu yönde talimat verirsiniz. Slimstock, Kişisel Verilerinizin daha fazla işlenmesini kısıtlamak için, Slimstock artık Kişisel Verilerinize ihtiyaç duymamaktadır, ancak Slimstock’a yasal haklar talep etmek veya bunları kullanmak veya üçüncü şahıs taleplerine karşı savunmak veya kişisel verilerinizin işlenmesine itiraz etmeniz durumunda bu tür verileri saklaması talimatını vermektesiniz. Slimstock’un Kişisel Verilerinizi işlemede geçerli bir menfaati veya yasal yükümlülüğü olup olmadığının incelenmesi gerektiği sürece, meşru menfaate dayalı olarak Slimstock Kişisel Verileri.

Slimstock’un Kişisel Verileri yukarıdaki amaçlarla kullanmasına istediğiniz zaman info.tr@slimstock.com. Bunu yaparsanız, Slimstock Kişisel Verilerinizi bu gizlilik politikasında belirtilen amaçlar için kullanmayı bırakacak (yani yukarıda belirtilen meşru menfaat kapsamında) ve Slimstock’un bu Kişisel Verileri aşağıdaki amaçlarla kullanmasına izin verilmediği sürece sistemlerinden kaldıracaktır. bu Gizlilik Bildiriminde belirtilen başka bir amaç.

Slimstock’un kişisel verilerinizi nasıl işlediğinden memnun değilseniz, şikayet etme hakkınız vardır. Slimstock’un Kişisel Verilerinizi bu belgede belirtilen gerekliliklere veya geçerli veri koruma yasalarına uygun olarak işlemediğini düşünüyorsanız, istediğiniz zaman AEA ülkesinin sizin için geçerli olan veri koruma makamına şikayette bulunabilirsiniz.

Bu tür bir talimat vermek veya daha fazla bilgi için, lütfen İletişim adresinden Slimstock ile iletişime geçin. info.tr@slimstock.com

3) Kişisel bilgilerinizi nasıl kullanırız?

Toplanan bilgileri öncelikle web sitesini ziyaret ettiğiniz görevi işlemek için kullanırız. AB’de toplanan veriler, Veri Koruma Yasası uyarınca tutulur. Bu bilgilere yetkisiz erişimi önlemek için tüm makul önlemler alınır. Bu koruma, hesap ayrıntılarınız hakkında bilgi almak istemeniz durumunda, ek kimlik formları sağlamanızı gerektirebilir.

4) Hangi kişisel bilgileri topluyoruz?

Adınız, adresiniz, telefon numaranız ve e-posta adresiniz ile birlikte web sitesini kullanımınızla ilgili veriler dahil olmak üzere, işlemin türüne bağlı olarak aşağıdaki bilgilerin herhangi birini veya tamamını toplayabiliriz. Kişisel Verilerinizi işlemek için zaman zaman ihtiyaç duyulabilecek diğer bilgiler de kamuya açık kaynaklardan toplanabilir.

5) Web sitesi çerezleri ve bağlantı izleme

Çerezler, birçok bilgiyi yeniden girmenize gerek kalmaması için önemli site işlevselliği sağlamamıza olanak tanır. Ayrıca, bir oturum sırasında hangi bağlantıların ve sayfaların tıklandığını veya görüntülendiğini hatırlamamızı sağlarlar. Bize, örneğin bir iletişim formu doldurarak kişisel veriler sağladıysanız, bu kişisel verileri başka bilgilerle ilişkilendirebiliriz. Bu, sizin için en alakalı olanı belirlememize ve kaydetmemize izin verecektir. Tarayıcı kontrollerinizi kullanarak, bilgisayarınızda sakladığımız ve eriştiğimiz çerezlerin kontrolü her zaman sizdedir.

İnternet tarayıcınız, bir web sitesinin sizi bir kullanıcı olarak tanımasını sağlayan bilgileri tutan küçük dosyaların – “Çerezler” – saklanması için yerleşik bir tesise sahiptir. Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için bu olanaktan yararlanır.

Bu tanımlama bilgilerinin bir kısmını analitik amaçlar için kullanıyoruz ve bunlar aşağıda ayrıntılı olarak açıklanmaktadır. Slimstock web sitesini kullanarak, bu amaçlar için çerezlerin kullanılmasına izin vermiş olursunuz. Hem oturum hem de kalıcı çerezlerin bir kombinasyonunu kullanıyoruz. Oturum çerezleri, mevcut ziyaretinizi ve sitede nasıl gezindiğinizi takip eder, kalıcı çerezler, geri döndüğünüzde web sitemizin sizi tekrar ziyaret eden bir ziyaretçi olarak tanımasını sağlar. Oturum çerezleri, tarayıcınızı kapattığınızda bilgisayarınızdan silinecektir. Kalıcı çerezler, önceden belirlenmiş bir sona erme tarihinde veya sizin tarafınızdan silindiğinde kaldırılacaktır.

Çoğu web tarayıcısı, kullanıcı gizlilik ayarlarının tüm tanımlama bilgilerini veya üçüncü taraf tanımlama bilgilerini engellemesine izin verir. Ancak çerezleri engellemek, bu site de dahil olmak üzere birçok web sitesinin kullanılabilirliği üzerinde olumsuz bir etkiye sahip olacaktır. Çerez ayarlarınızı çok çeşitli farklı web tarayıcılarında nasıl değiştireceğiniz konusunda kapsamlı bilgi için lütfen www.aboutcookies.org adresini ziyaret edin.

Google Analytics, kullanıcıların web sitesi ziyaretçilerinin hacmini, kaynaklarını görmelerine ve web sitelerinin içeriğinin nasıl görüntülendiğini ve gezindiğini analiz etmelerine olanak tanıyan bir web sitesi izleme aracıdır. Bu da www.slimstock.com’daki içerik ve sayfaların ve web sitesine trafik çeken pazarlama programlarının optimizasyonuna olanak tanır. Google Analytics, web sitesi ziyaretçileri hakkında herhangi bir kişisel bilgi saklamaz, ancak tekrar eden ziyaretçileri tanımlamak için kalıcı çerezler kullanır. Aşağıdaki URL’yi ziyaret ederek tüm web siteleri tarafından kullanılan tüm Google Analytics izlemelerini evrensel olarak devre dışı bırakabilirsiniz – https://tools.google.com /dlpage/gaoptout

Çerez politikamızı aşağıdan inceleyebilirsiniz.

6) Size ne tür iletişimler göndereceğiz?

E-posta adresinizi göndererek, talep ettiğiniz belirli bilgi parçasını almayı ve size uygun ve faydalı iletişimleri göndermemize izin vermeyi kabul ediyorsunuz. Ayrıca, yasal menfaat temelinde, Slimstock önceden izin almaksızın size doğrudan pazarlama şeklinde ilgili iletişimi de sağlayabilir. Bu, bunlarla sınırlı olmamak üzere; sektör lideri etkinliklerimize ve web seminerlerimize davetler, en son varlıklarımız (teknik incelemeler, kılavuzlar, raporlar, bilgi grafikleri, videolar ve vaka çalışmaları) ve yazılım ve hizmetlerle ilgili promosyon teklifleri. Ayrıca katıldığımız yardım etkinlikleri ve girişimlerinden de sizi haberdar etmek istiyoruz. Slimstock müşterisiyseniz, ürün güncellemelerini de alacaksınız. Bu güncellemeler, geliştirdiğimiz harika yeni sürümleri vurgulayacaktır. Dilediğiniz zaman bizden aldığınız e-postalardaki bağlantıya tıklayarak tercihlerinizi güncelleyebilirsiniz. Bağlantı her zaman e-postanın altbilgisinde olacaktır. Aynı bağlantıyı kullanarak bizden e-posta almayı da durdurabilirsiniz. Bizden size ulaşan bir e-posta yoksa ve tercihlerinizi güncellemek istiyorsanız, lütfen info.tr@slimstock.com.

Toplanan bilgiler

Adınız, adresiniz, telefon numaranız ve e-posta adresiniz dahil olmak üzere girdiğiniz işlemin türüne bağlı olarak bize verdiğiniz bilgilerin herhangi birini veya tamamını web sitesini kullanımınızla ilgili verilerle birlikte toplayabiliriz. Bir talebi işleme koymak için zaman zaman ihtiyaç duyulabilecek diğer bilgiler de web sitesinde belirtildiği gibi toplanabilir.

Verilerinizin kullanımı

Toplanan bilgileri öncelikle web sitesini ziyaret ettiğiniz görevi işlemek için kullanırız. AB’de toplanan veriler, Veri Koruma Yasası uyarınca tutulur. Türkiye’de de GDPR’ye benzer ancak bazı farklılıkları olan bir Kişisel Verilerin Korunması Mevzuatı (“KVKK”) ve sistemi bulunmaktadır. GDPR, kural olarak AB vatandaşlarının verilerinin işlendiği tüm durumlarda geçerli olduğundan, Türkiye’de de AB vatandaşları verilerinin işlendiği durumlarda geçerli olacaktır.. Bu bilgilere yetkisiz erişimi önlemek için tüm makul önlemler alınır. Bu koruma, hesap ayrıntılarınız hakkında bilgi almak istemeniz durumunda, ek kimlik formları sağlamanızı gerektirebilir.

Çerez Politikası

Çerezler, ziyaret ettiğiniz web siteleri tarafından bilgisayarınıza yerleştirilen küçük metin dosyalarıdır. Web sitelerinin çalışmasını sağlamak, web sitelerinin verimliliğini artırmak, kullanıcının deneyimini geliştirmek ve web sitelerinde kullanım bilgileri sağlamak için kullanılırlar. Bu bilgiler, web sitesi tercihleriniz ve alışkanlıklarınızdaki bilgileri depolayarak ve kullanarak web sitesi ziyaretlerinizi daha verimli hale getirmektedir. Web tarayıcınız çerezleri kabul edip etmemeyi seçebilir. Çoğu web tarayıcısı başlangıçta çerezleri kabul edecek şekilde ayarlanmıştır. Eğer karşınıza çıkan çerezleri görüntelemek istemiyorsanız web tarayıcınızın çerezleri kabul etmeyecek şekilde ayarlandığından emin olmalısınız. Çerezleri devre dışı bırakırsanız, bazı hizmetler veya web sitesi işlevlerinin kullanılamayabileceğini lütfen unutmayınız. Çerezler ve bunların nasıl devre dışı bırakılacağı hakkında daha fazla bilgi için lütfen aboutcookies.org adresine gidiniz.

Hangi Çerez Türlerini Kullanıyoruz?

Temel çerezler: Web sitemizin çalışması için gerekli çerezlerdir. Örneğin, web sitemizin güvenli alanlarına giriş yapmanızı ve çevrimiçi formları kullanmanızı sağlayan çerezler.

Analitik çerezler: Ziyaretçilerimizi tanımamıza, sayılarını belirlememize ve onların web sitemizi kullandıklarında nasıl hareket ettiklerini görmemizi sağlayan çerezlerdir. Örneğin kullanıcıların aradıklarını kolayca bulmalarını sağlayarak web sitemizin çalışma prensibini geliştirmemize yardımcı olur.

Pazarlama çerezleri: Web sitemiz yeniden ziyaret ettiğinizde sizi tanımak için kullanılırlar. Bu çerezler, içeriğimizi sizin için kişiselleştirmemizi, sizi adınızla karşılamamızı ve önceki tercihlerinizi hatırlamamızı sağlar. Ayrıca web sitemizi ziyaret sıklığınızı, web sitemizde ziyaret ettiğiniz sayfaları ve sitemizde takip ettiğiniz bağlantıları da kaydeder. Bu bilgileri web sitemizi, sitemizde gösterilen reklamları ve gönderilen iletişimleri ilgi alanlarınızla daha alakalı hale getirmek için kullanacağız.

Web sitemizi kullanmaya devam ederek, reklam ve iletişimi sizin ilgi alanlarınızla daha alakalı hale getiren ve siteyi geliştirmemize yardımcı olan bu çerezleri kullanmamızı kabul etmiş sayılırsınız.

Cookiebot

Google Analytics Çerezleri

Google Analytics, kullanıcıların web sitesi ziyaretçilerinin hacmini, kaynaklarını görmelerine ve web sitelerinin içeriğinin nasıl görüntülendiğini ve gezindiğini analiz etmelerine olanak tanıyan bir web sitesi izleme aracıdır. Google Analytics, web sitesi ziyaretçileri hakkında herhangi bir kişisel bilgi saklamaz, ancak tekrar eden ziyaretçileri tanımlamak için kalıcı çerezler kullanır. Aşağıdaki URL’yi ziyaret ederek tüm web siteleri tarafından kullanılan tüm Google Analytics izlemelerini evrensel olarak devre dışı bırakabilirsiniz – https://tools.google.com /dlpage/gaoptout

Bu bağlantıyı izleyerek çerez politikamızı daha ayrıntılı olarak görüntüleyebilirsiniz.

Choose your location

According to your IP address you are contacting us from %country%, do you want us to focus on information regarding this area?

Global map