Header Lightblue

SLIMSTOCK BRUGER VIDEN OM LAGERSTYRING I AFRIKA

28-09-2021
Operations Mgt Seminar

På opfordring fra Kühne Foundation, en schweizisk velgørenhedsfond som fremmer logistik i fattige lande, arrangerede Slimstock et lagerhåndterings seminar ved Strathmore Business University i Kenya.

Slimstock som videnspartner i Afrika

Uddannelsen er en del af et stort udviklingsprogram til fremme af vidensniveauet inden for forvaltning af forsyningskæder i Afrika.

Seminaret var rettet mod folk fra det kenyanske erhvervsliv, som fik viden på højt niveau, om styring og optimering af lager. Uddannelsen blev leveret af lagereksperterne Eelco Wever og Martijn Endendijk fra Slimstock, som tidligere også har bidraget til et udviklingsprojekt i Nigeria.

“Dette var et projekt, hvor Bill & Melinda Gates Foundation var involveret og havde til formål, at forbedre distributionen af ​​medicin i Østafrika,” siger Wever.”

Vi hører i krogene, fra blandt andet interessenter, at dette projekt nu begynder at bære frugt. Tilgængeligheden af ​​medicin i denne region er siden blevet meget større og permanent forbedret. Det er meget tilfredsstillende.”

 

 

Slimstock anerkendt som en videns formidler

Denne gang var det et tre-dages seminar om “drift og lagerbehandling”. Dette blev givet på Strathmore Business University i Nairobi, et af de førende vidensinstitutter i Kenya. Deltagerne i seminaret gav efterfølgende høje vurderinger af seminarets indhold og talernes niveau.

”Det er selvfølgelig rart at få den feedback fra gruppen, men for mig er det først og fremmest et tegn på, at vi er på rette vej med Slimstock. At vi bliver bedt af et parti som Kühne Foundation om at fungere som en videnspartner i dette program er en stor ære. Det er en dejlig anerkendelse for den enorme mængde forsyningskædeviden, som vi har opbygget inden for Slimstock i de sidste 26 år.

DOWNLOAD NOGLE AF VORES E-BØGER GRATIS!

Design Uden Navn 2020 10 14t143810.268

Supply chain værktøjskasse – part 1

Vi giver dig 13 tips til, hvordan du kan overvinde enhver form for kaos, som din virksomhed støder på. rn

Download e-bogen
S2 (1)

Supply chain værktøjskasse – part 2

For at hjælpe dig med at få dine vækstmål tilbage på sporet har vi sammensat en 44 siders supply chain-værktøjskasse, der vil føre dig gennem 9 velprøvede strategier for at give din virksomhed et fundament for fremtidig vækst. rn

Download e-bogen
Part 2 2 2

Webinar i samarbejde med Flexport

Richard Evans fra Slimstock og Mathijs Slangen fra Flexport, vil sammen redegøre for fordelene ved øget gennemsigtighed, samt de skridt du kan tage for at øge den. Hvordan man bringer større værdi gennem et sundere supply chain og meget mere. rn

Klik her for at se webinaret

Vælg land for at se indhold på dit sprog

x