Kies uw locatie om content te zien uit uw land?

x

Inventory Optimization Prénatal

Omnichannel retail supply chain De juiste voorraad, op het juiste moment, op de juiste plaats

Exploderende assortimenten, een hoge promotiedruk en het gelijktijdig bedienen van meerdere online en offline verkoopkanalen leiden tot meer complexiteit binnen retail. Met slimme algoritmes en AI speelt u hier beter en sneller op in, zodat u de klantverwachtingen overtreft en de doorverkoop tegen de volle marge maximaliseert.

Hoe wij u kunnen helpen

Verhoog omzet

Automatiseer het allocatie- & replenishmentproces om zowel de schapbeschikbaarheid als het winkelbeeld te verbeteren.

Door de voorraad binnen het netwerk integraal aan te sturen op basis van een responsieve forecast, zorgt u voor een optimale voorraadbalans in de keten. Allocatie en replenishment gaan daarbij hand in hand voor zowel de reguliere als de promotionele goederenstroom, met een continue focus om meer rendement uit uw geïnvesteerd vermogen te halen.

Verminder verspilling

De juiste tactische business voor het in- en uitfaseren van artikelen zorgen voor minder derving en afprijzingen.

Zorg voor een evenwichtige verdeling van voorraad over alle verkoopkanalen heen om de verwachtingen van uw klanten te overtreffen met minder voorraad. Elimineer fouten in de planning om de opbouw van overvoorraad, dure interne transfers en ‘lost sales’ te voorkomen, terwijl u de doorverkoop tegen de volle marge maximaliseert.

Beter inzicht

Een betere zichtbaarheid van alle voorraadpunten en verkoopkanalen.

Houd rekening met promotiepieken, events, seizoensinvloeden en opkomende trends om automatisch robuuste vraagvoorspellingen te genereren voor elk product. Blijf daarbij inspelen op verhoogde volatiliteit van de vraag met een responsieve dagelijkse planning op magazijn-, winkel- of webshopniveau.

Lecot

“Met Slim4 kunnen we bevoorradingsorders bundelen om de druk op ons DC te verminderen. Door een betere beschikbaarheid in onze vestigingen hebben we bovendien de omzet met 3% verhoogd. Met lagere voorraadniveaus betekent dit dat we sneller rendement hebben op onze investering in voorraad.”

Eddy Evens

Directeur ICT & Logistiek | Lecot Raedschelders

Lecot Raedschelders Eddy Evens

Over het algemeen profiteren onze klanten in de detailhandel van de volgende resultaten:

50%

EFFICIËNTER

50%

MINDER DERVING

50%

MINDER STOCKBREUKEN

5%

OMZETVERBETERING