Kies uw locatie om content te zien uit uw land?

x

Sanitair en klimaat NKI

Toonaangevende dienstverlening Verzeker uzelf van een probleemloze beschikbaarheid met minder voorraad

Stem vraag en aanbod perfect op elkaar af om een betrouwbare sanitair- en klimaatonderneming op te bouwen. Verbeter beschikbaarheid over uw gehele assortiment terwijl u voorraadniveaus met wel 25% vermindert.

Zie hoe wij u kunnen helpen

Verbeter klanttevredenheid

Overtref de verwachtingen van klanten door middel van een uitzonderlijke dienstverlening.

Stem de dienstverlening dynamisch af om de hoogst mogelijke beschikbaarheid te bereiken met minimale voorraad. Houd rekening met evoluerende productlevenscycli, seizoensinvloeden en wisselvalligheid om in een oogwenk het optimale voorraadniveau te berekenen voor elke SKU.

Verbeter efficiëntie

Automatiseer routinematige voorraadprocessen om tijd en geld te besparen

Stel duizenden SKU’s nauwkeurig af met minimale handmatige interventie. Zorg voor efficiëntieverbeteringen door uw hele netwerk met responsieve, op uitzondering gebaseerde workflows, waardoor uw team tijd kan besteden aan zaken die er het meest toe doen.

Elimineer derving

Minimaliseer overschotten en veroudering terwijl u de CO2-uitstoot vermindert

Optimaliseer inkooporders met datagedreven inzichten, rekening houdend met de agenda’s van leveranciers, vrachtkosten en wisselvalligheid van de vraag. Werk naadloos samen met partners in de leveringsketen om overschot en verspilling te voorkomen terwijl u de koolstofuitstoot over uw gehele toeleveringsketen minimaliseert.

Van Oirschot 16 (1)

“We benaderen ons voorraadbeheer nu op een meer gestructureerde wijze. Door rekening te houden met alle economische factoren, biedt Slim4 de juiste ondersteuning bij het maken van weloverwogen aankoopbeslissingen. Dit bespaart ons enorm veel tijd.”

An Tant

Aankoopmanager | Van Oirschot

Onze klanten in de sanitair & klimaatsector profiteren van de volgende resultaten.

30%

MINDER SPOEDKOSTEN

50%

MINDER OVERVOORRAAD

50%

MINDER STOCKBREUKEN

30%

VERBETERING VAN OMLOOPSNELHEID