Kies uw locatie om content te zien uit uw land?

x

Prijzen

Transparente prijzen om een geweldige ROI te garanderen

Want duurzame partnerships zijn niet gebaseerd op de kleine lettertjes

Bespreek uw potentiële ROI met een expert

U kunt rekenen op een snel rendement dankzij flexibele prijzen die meebewegen me uw specifieke vereisten

U realiseert aanzienlijke verbeteringen in beschikbaarheid dankzij direct bruikbare inzichten, binnen slechts 1 doorlooptijd van het ‘go-live’-moment. Planningsfouten en brandjes blussen zijn niet meer aan de orde, waardoor dure luchtvracht en overvoorraad snel tot het verleden behoren. Bovendien betaalt u dankzij schaalbare prijzen op basis van het aantal locaties, gebruikers en gekozen modules, alleen dat wat u echt nodig hebt om uw voorraad en processen te optimaliseren.

Bespreek uw project met één van onze specialisten

Niet goed, geld terug

Niet 100% tevreden? Dan geld terug

Met meer dan 1200 klanten over de hele wereld is het ons doel om te blijven groeien. Maar we willen alleen het gesprek aangaan met bedrijven waar we écht waarde kunnen toevoegen. Daarom bieden we een volledige terugbetaling van de licentie- of SaaS-kosten aan in het geval u 6 maanden na go-live nog geen voordelen haalt uit Slim4.

Flexibele implementatie

Een vlekkeloze implementatie dankzij een scala aan verschillende implementatiemogelijkheden.

Of u Slim4 nu geïmplementeerd hebt als een complete SaaS-oplossing of direct hebt gekocht: voor elk budget bieden we een passende implementatie. Kies hoe u Slim4 als aanvulling op je IT-infrastructuur wil installeren: on-premises, in de cloud, of geef de hosting zelfs volledig uit handen, dan regelen wij die voor u.

Implementatie & support

Onze bewezen implementatiemethoden worden uitgevoerd door echte supply chain experts

Onze consultants hebben ervaring uit eerste hand met de supply chain uitdagingen waar u tegenaan loopt. Hierdoor kan ons implementatie-team de kennis en expertise bieden die nodig is om uw project tot een succes te maken. Bovendien zorgen we voor continue verbetering in ons implementatieproces dankzij de meer dan 150 projecten per jaar waarmee we onze kennis telkens vernieuwen.

Abs All Brake Systems

“Dankzij Slim4 is het risico op incourantie naar nul gebracht.”

Wouter Kothuis

Operations Director | ABS All Brake Systems