Kies uw locatie om content te zien uit uw land?

x

Uk Slimstock Header 2

Til uw kennis naar een hoger niveau met onze laatste supply chain inzichten

U bent nooit klaar met leren in de supply chain community

Meld u aan en ontvang de laatste inzichten

Met de Slimstock Academy verbetert u uw supply chain skills

De dagelijkse beslissingen over voorraadbeheer hebben een directe impact op het hele bedrijf. Daarom is het essentieel dat uw team over de juiste vaardigheden, kennis en hulpmiddelen beschikt om ervoor te zorgen dat het bedrijf de juiste voorraad op de juiste plaats en op het juiste moment heeft! Onze Academy is gericht op het combineren van best practices met voorraadbeheertheorie en biedt een scala aan trainingsprogramma’s, kennissessies en community-evenementen aan om de kennis van uw team te verrijken.

Kom meer te weten over onze Academy

Reduceer uw ecologische voetafdruk

Ontdek hou u uw CO2 uitstoot kan verlagen

De supply chain is doorgaans één van de meest vervuilende onderdelen van een bedrijf. Optimaliseer ook uw voorraad en bouw zo een ‘groenere’ en winstgevendere organisatie op.

Top Talent

Kickstart uw carrière als supply chain expert

Als lid van ons Top Talent-ontwikkelingsprogramma speelt u een cruciale rol bij het helpen van onze klanten bij het realiseren van hun supply chain-doelstellingen en geeft u tegelijkertijd een boost aan uw carrière.

Universiteiten & samenwerkingen

We brengen branche-experts samen en delen onze kennis met elkaar

De afgelopen 25 jaar hebben we samengewerkt met kennispartners, onderzoeksinstellingen en universiteiten om voorraadbeheer naar een hoger niveau te tillen.